Snäkitaldrik

Snäkitaldrik

Toiduained

  • Maisikrõpsud (Nacho chips)

    (10 tk) 30g

  • Valgehallitusjuust kitsepiimast (Andri-Peedo)

    (0.3 pk) 35g

  • Täissuitsuvorst, Matsimoka

    (0.2 tk) 40g

  • Porgand

    (1.2 tk) 85g

  • Kirsstomat

    (6 tk) 85g

  • Värske kurk

    (0.4 tk) 100g

Valmistamine

  • Koori porgand.
  • Lõika porgand ja kurk meelepärastejks tükkideks ning pane taldrikule.
  • Pese ja lisa taldrikule kirsstomatid.
  • Viiluta suitsuvorst ja lõika sektoriteks valgehallitusjuust.
  • Lisa kõige juurde ka maisikrõpsud.
  • Naudi!
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks