
Tśilli-apelsini kanašašlõkk (Nõo Lihavürst)
35 min€
Toiduained
85g (65g valmis) Šašlõkk, Tšilli ja apelsini kanašašlõkk (Nõo Lihavürst)
Asenda
120g (120g valmis) Bataat (maguskartul)
Asenda
4g (1.3 tl) Õli (erinevad)
Asenda
20g (1 spl) Kreeka jogurt (rasva 10%)
Asenda
20g (0.1 tk) Granaatõun
Asenda
Valmistamine
- Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
- Pese bataat ning lõika sektoriteks.
- Lisa tilk oliivõli ja näpuotsatäis soola.
- Pane Nõo Tśilli-apelsini kanasaslõkk ja bataadisektorid 25 minutiks 180 kraadisesse ahju.
- Maitsesta Kreeka jogurt soola ja pipraga.
- Puhasta granaatõun.
- Serveeri kanasaslõkk ja bataat Kreeka jogurtiga.
- Puista peale granaatõunaseemneid.