ru-flag
Tśilli-apelsini kanašašlõkk (Nõo Lihavürst)

Tśilli-apelsini kanašašlõkk (Nõo Lihavürst)

35 min

Toiduained

Šašlõkk, Tšilli ja apelsini kanašašlõkk (Nõo Lihavürst)
Bataat (maguskartul)
Oliiviõli
Kreeka jogurt (rasva 10%)
Granaatõun

Valmistamine

  • Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
  • Pese bataat ning lõika sektoriteks.
  • Lisa tilk oliivõli ja näpuotsatäis soola. 
  • Pane Nõo Tśilli-apelsini kanasaslõkk ja bataadisektorid 25 minutiks 180 kraadisesse ahju.
  • Maitsesta Kreeka jogurt soola ja pipraga.
  • Puhasta granaatõun.
  • Serveeri kanasaslõkk ja bataat Kreeka jogurtiga.
  • Puista peale granaatõunaseemneid.

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks

Google play
App store