Šampinjonidega hakklihastrooganov (Liivimaa Lihaveis)

Šampinjonidega hakklihastrooganov (Liivimaa Lihaveis)

Toiduained

  • Riis (valge)

    (0.2 kl) 45g

  • Mahe rohumaavesise hakkliha (Liivimaa Lihaveis) logo

    70g

  • Konservtomatid, purustatud

    95g

  • Šampinjon/Portobello

    (4 peotäit) 95g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (0.6 spl) 15g

  • Õli (erinevad)

    (0.3 tl) 1g

  • Küüslauk (valikuline)

    (0.2 tk) 1g

  • Mugulsibul (soovi korral)

    (0.1 tk) 5g

Valmistamine

  • Kuumuta pannil õli. Lisa hakkliha ja pruunista
  • Lisa sibulad ja prae 5 min.
  • Lisa viilutatud šampinjonid ja hakitud küüslauk.
  • Prae 5 min, kuni seened pehmenevad.
  • Lisa purustatud tomatid ja paprikapulber ning hauta 5 minutit.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning lase podiseda veel 10 minutit.
  • Sega juurde hapukoor, puista soovi korral peale petersell ning serveeri riisiga.

Retsepti koostas Inga Kaljus vastavalt Fitlap toitumiskava põhimõtetele!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks