Riisipuding karamelliseeritud pirniga

Riisipuding karamelliseeritud pirniga

Toiduained

  • Riisihelbed

    (7 spl) 35g

  • Pirn

    (1 tk) 150g

  • Kreeka jogurt (rasva 5%) (Tere) logo

    (3 spl) 60g

  • Kookospalmisuhkur

    14g

  • Kookosjook (rasva 7-9%)

    50g

  • Või (rasva 82%)

    (1 tl) 5g

Valmistamine

  • Pese ja tükelda pirn väikesteks tükkideks.
  • Sulata pannil või ning lisa pirnitükid, kookospalmisuhkur ja natuke kaneeli.
  • Hauta pirni madalal kuumusel kuni see on pehme ja mõnusalt karamelliseerunud.
  • Keeda samal ajal potis riisihelbed.
  • Pane vesi keema (arvesta 50 g helveste kohta umbes 150 g vett).
  • Kui vesi keeb, lisa riisihelbed.
  • Sega, lase korraks podiseda ja seejärel lisa kookosjook.
  • Hauta kuni valmimiseni ja seejärel lase veidi jahtuda.
  • Lisa Kreeka jogurt ning soovi korral veidi naturaalset vaniljet.
  • Kui armastad magusamat pudingut, võid lisada ka veidi Stevia-magusainet.
  • Sega korralikult.
  • Serveeri riisipudingut karamelliseeritud pirnitükkidega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks