Õuna-rosina muffinid

Õuna-rosina muffinid

Toiduained

  • Jahu, kaerajahu täistera

    (4 spl) 40g

  • Või (rasva 82%)

    (2 tl) 10g

  • Muna (M suurus)

    (0.5 tk) 35g

  • Kookospalmisuhkur

    10g

  • Kohupiim, maitsestamata (rasva 0,5%)

    (1.6 spl) 40g

  • Rosinad

    8g

  • Õun

    (0.2 tk) 35g

Valmistamine

  • Vahusta munad kookospalmisuhkruga. Jäta natuke suhkrut ka õunte peale raputamiseks.
  • Sega munavahule juurde kaerajahu ja küpsetuspulber.
  • Seejärel lisa segades sulatatud või.
  • Lõpuks lisa ka kohupiim ja rosinad ning sega korralikult läbi. Kui armastad magusamaid muffineid, võid lisada ka portsu kohta 10-15 g steviat (erütritooli-stevia segu).
  • Kui taigen on liiga paks, lisa veidike vett ja sega.
  • Pese ja lõika õunad neljaks. Eemalda südamik ning viiluta õhukesteks viiludeks.
  • Jaga taigen muffinivormidesse ning torka sisse õunaviilud. Raputa peale allesjäänud kookospalmisuhkur.
  • Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit.
  • Jälgi, et õunad pealt ära ei kõrbeks, vajadusel vähenda kuumust.
  • Võid kontrollida küpsust hambatikuga. Kui taigen tundub veel liiga vedel, pikenda küpsetamise aega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks