ru-flag

Kiirtoidud kaalu langetajale. On see võimalik?

Kellel meist ei isutaks aegajalt hamburgerite, pitsade või friikartulite järele. Siiski on üldlevinud "tõde", et need on saledat joont hoidvale inimesele täiesti keelatud. Tegelikkuses ei saaks see olla tõest kaugemal.

Kui teed neid toite meie näpunäidete järgi kodus ise või soetad toidu mõne meie koostööpartneri juurest, garanteerime, et need aitavad sul kehakaalu langetada ning hoiavad kõhu täis. Kuigi ise tehes kaotad veidike ajas, on tulemus seda väärt.

Vaata, kuidas oleme need toidud tervislikuks muutnud.

PS. Kogused on mõeldud keskmisele naisele üheks toidukorraks kaalu langetamiseks.

Friikartulid

Maitsvad, krõbedad ja toitvad. Samas ei ole need eriti toitvad ja tervislikud ostetuna lähimast kiirtoiduputkast. Oleme välja mõelnud ühe tervislike friikartulite retsepti, mis on juba läbinud katsetused ka kõige pirtsakamate klientide, laste, peal.

Vaja läheb:

  • 1 väiksem kartul
  • 1 porgand
  • 1/4 bataati
  • 1 spl riivitud parmesani
  • 1 spl oliiviõli
  • pool küüslauguküünt
  • Peterselli
  • Soola
  • Pipart
  • Paprikapulbrit
  • 100 g kodujuustu
  • 1 spl Kreeka jogurtit

Valmistamine:

  • Koori kartulid, bataadid ja porgandid.
  • Lõika noaga neist friikartulite moodi kangid ja pane kaussi.
  • Purusta küüslauk.
  • Lisa köögiviljadele oliiviõli, riivitud parmesan ja purustatud küüslauk.
  • Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
  • Laota ahjuplaadile ning aseta eelkuumutatud ahju 230 kraadi juurde.
  • Küpseta aegajalt segades seni, kuni köögiviljad muutuvad kuldpruuniks.
  • Parima tulemuse saavutamiseks võid bataadi 5 minutit hiljem ahju panna, sest see küpseb kartulitest ja porganditest kiiremini.
  • Dipikastmeks sega kodujuust kreeka jogurtiga ning purusta saumikseriga.
  • Sega sisse hakitud peterselli.
  • Soovi korral maitsesta dipikastet soola ja pipraga.
  • Serveeri kohe.

Pitsa

Pitsa on üks meie lemmikuid. See erinevate maitsete kooslus lausa plahvatab suus. Veniv juust, hakkliha ja palju muud. Mmmmmmm...

Vaja läheb:

  • 1 täistera tortilla
  • 55 g veisehakkliha (6% rasva)
  • 40 g mozzarella juustu
  • 1 spl tomatipüreed
  • Kui soovid, siis punast sibulat
  • pool paprikat
  • 1 tl oliiviõli

Valmistamine:

  • Prae hakkliha pannil tilgas õlis kiirelt läbi.
  • Haki punane sibul ja paprika ja lisa hakklihasegule.
  • Prae veel mõni minut.
  • Maitsesta.
  • Riivi mozzarella juust.
  • Määri tortillale tomatipüreed.
  • Lisa peale ka kõik ülejäänud koostisosad.
  • Küpseta 200 kraadises ahjus seni, kuni pealt kuldpruun.
  • Serveeri kohe.

Fitlap pitsad Peetri Pizzas

Oleme koostöös Peetri Pizzaga väljatöötanud kaks imemaitsvat pitsat. Neid pitsasid saad ettetellida või otse koju tellida Peetri Pizza kodulehelt.

Tartus on pitsad saadaval järgenavtes Peetri Pizza restoranides (võimalik ka ettetellida):
- Aardla (Võru 77)
- Veeriku (Vitamiini 1)

Tallinnas on pitsad saadaval järgnevates Peetri Pizza restoranides (võimalik tellida ka koju):
- Männiku (Männiku tee 100)
- Mere pst (Mere pst 6)
- Merivälja (Merivälja tee 24)
- Viimsi (Randvere tee 9, Viimsi)
- Kristiine (Sõpruse Rimi, Sõpruse pst 174)
- Narva mnt ( Narva mnt 36a)

Lisaks saadaval ka Soomes, Espoo, Leppävaara, konstaabelin kadu 4, 02650 Peetri Pizza pizzerias.

Fitlap pitsa röstitud kanaga
Koostisosad: pitsapõhi, pitsakate, röstitud kanafilee kuubikud, tomat, paprika, punane sibul, juust, rukola

Fitlap pitsa röstbiifiga
Koostisosad: pitsapõhi, pitsakate, rostbiif, paprika, šampinjonid, hapukurk, juust, rukola

Hamburger

Need hamburgerid on meie grillpidude hitid. Lapsed söövad, täiskasvanud söövad. Ja kõik on õnnelikud.

Proovi kohe järgi.

Vaja läheb:

  • 1 kiudainerikast täisterakuklit
  • 70 grammi veisehakkliha (6% rasva)
  • Pool muna
  • Natuke sinepit
  • 1 spl oliiviõli
  • 1 tomat
  • 4-5 viilu marineeritud kurki
  • Paar rõngast punast sibulat (valikuline)
  • 1 spl tomatipüreed
  • Salatileht
  • Soola
  • Pipart
  • Peterselli

Valmistamine:

  • Haki petersell hästi peeneks.
  • Kalla petersell, sinep, veisehakkliha kaussi.
  • Löö muna segu peale ja lisa maitse järgi soola ja pipart. Sõtku kõik kätega hästi läbi.
  • Valmista segust kotletid.
  • ​Piserda kotletid oliiviõliga üle ja pane kuni praadimiseni külmkappi.
  • Küpseta kotlette oma äranägemise järgi 3-4 minutit kummaltki poolt.
  • Aseta kuklile maitse järgi tomatipüree, salatilehed, sibulat, tomativiilud, marineeritud kurk.

Vot, sellised need kolm klassikut said. Loodan, et need kõditavad ka kõige suurema gurmaani maitsemeeli.

Head isu!

Kommentaarid ()

Uuemad enne

Kommentaarid puuduvad.

Sarnased postitused

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks

Google play
App store