Kiirtoidud kaalu langetajale. On see võimalik
Kiirtoidud kaalu langetajale. On see võimalik

Kellel meist ei isutaks aegajalt hamburgerite, pitsade või friikartulite järele. Siiski on üldlevinud "tõde", et need on saledat joont hoidvale inimesele täiesti keelatud. Tegelikkuses ei saaks see olla tõest kaugemal.

Kui teed neid toite meie näpunäidete järgi kodus ise või soetad toidu mõne meie koostööpartneri juurest, garanteerime, et need aitavad sul kehakaalu langetada ning hoiavad kõhu täis. Kuigi ise tehes kaotad veidike ajas, on tulemus seda väärt.

Vaata, kuidas oleme need toidud tervislikuks muutnud.

PS. Kogused on mõeldud keskmisele naisele üheks toidukorraks kaalu langetamiseks.

Friikartulid

Fitlapi friikartulid

Maitsvad, krõbedad ja toitvad. Samas ei ole need eriti toitvad ja tervislikud ostetuna lähimast kiirtoiduputkast. Oleme välja mõelnud ühe tervislike friikartulite retsepti, mis on juba läbinud katsetused ka kõige pirtsakamate klientide, laste, peal.

Vaja läheb:

  • 1 väiksem kartul
  • 1 porgand
  • 1/4 bataati
  • 1 spl riivitud parmesani
  • 1 spl oliiviõli
  • pool küüslauguküünt
  • Peterselli
  • Soola
  • Pipart
  • Paprikapulbrit
  • 100 g kodujuustu
  • 1 spl Kreeka jogurtit

Valmistamine:

  • Koori kartulid, bataadid ja porgandid.
  • Lõika noaga neist friikartulite moodi kangid ja pane kaussi.
  • Purusta küüslauk.
  • Lisa köögiviljadele oliiviõli, riivitud parmesan ja purustatud küüslauk.
  • Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
  • Laota ahjuplaadile ning aseta eelkuumutatud ahju 230 kraadi juurde.
  • Küpseta aegajalt segades seni, kuni köögiviljad muutuvad kuldpruuniks.
  • Parima tulemuse saavutamiseks võid bataadi 5 minutit hiljem ahju panna, sest see küpseb kartulitest ja porganditest kiiremini.
  • Dipikastmeks sega kodujuust kreeka jogurtiga ning purusta saumikseriga.
  • Sega sisse hakitud peterselli.
  • Soovi korral maitsesta dipikastet soola ja pipraga.
  • Serveeri kohe.

Pitsa

Fitlapi pitsa

Pitsa on üks meie lemmikuid. See erinevate maitsete kooslus lausa plahvatab suus. Veniv juust, hakkliha ja palju muud. Mmmmmmm...

Vaja läheb:

  • 1 täistera tortilla
  • 55 g veisehakkliha (6% rasva)
  • 40 g mozzarella juustu
  • 1 spl tomatipüreed
  • Kui soovid, siis punast sibulat
  • pool paprikat
  • 1 tl oliiviõli

Valmistamine:

  • Prae hakkliha pannil tilgas õlis kiirelt läbi.
  • Haki punane sibul ja paprika ja lisa hakklihasegule.
  • Prae veel mõni minut.
  • Maitsesta.
  • Riivi mozzarella juust.
  • Määri tortillale tomatipüreed.
  • Lisa peale ka kõik ülejäänud koostisosad.
  • Küpseta 200 kraadises ahjus seni, kuni pealt kuldpruun.
  • Serveeri kohe.

Fitlap pitsad Peetri Pizzas

Oleme koostöös Peetri Pizzaga välja töötanud kaks imemaitsvat pitsat. Neid pitsasid saad ette tellida või otse koju tellida Peetri Pizza kodulehelt.

Lisaks on pitsad saadaval ka Soomes, Espoo, Leppävaara, konstaabelin kadu 4, 02650 Peetri Pizza pizzerias.

Peetri pizza

Fitlap pitsa röstitud kanaga

Koostisosad

  • pitsapõhi, pitsakate, röstitud kanafilee kuubikud, tomat, paprika, punane sibul, juust, rukola

Fitlap pitsa röstbiifiga

Koostisosad

  • pitsapõhi, pitsakate, rostbiif, paprika, šampinjonid, hapukurk, juust, rukola

Hamburger

Fitlapi hamburger

Need hamburgerid on meie grillpidude hitid. Lapsed söövad, täiskasvanud söövad. Ja kõik on õnnelikud.

Proovi kohe järgi.

Vaja läheb:

  • 1 kiudainerikast täisterakuklit
  • 70 grammi veisehakkliha (6% rasva)
  • Pool muna
  • Natuke sinepit
  • 1 spl oliiviõli
  • 1 tomat
  • 4-5 viilu marineeritud kurki
  • Paar rõngast punast sibulat (valikuline)
  • 1 spl tomatipüreed
  • Salatileht
  • Soola
  • Pipart
  • Peterselli

Valmistamine:

  • Haki petersell hästi peeneks.
  • Kalla petersell, sinep, veisehakkliha kaussi.
  • Löö muna segu peale ja lisa maitse järgi soola ja pipart. Sõtku kõik kätega hästi läbi.
  • Valmista segust kotletid.
  • ​Piserda kotletid oliiviõliga üle ja pane kuni praadimiseni külmkappi.
  • Küpseta kotlette oma äranägemise järgi 3-4 minutit kummaltki poolt.
  • Aseta kuklile maitse järgi tomatipüree, salatilehed, sibulat, tomativiilud, marineeritud kurk.

Vot, sellised need kolm klassikut said. Loodan, et need kõditavad ka kõige suurema gurmaani maitsemeeli.

Head isu!