Oleme koostöös Nõo Lihavürstiga algavaks grillhooajaks toonud turule palju erinevaid grilltooteid, mis sobivad Fitlap toitumiskavasse ning on ka ääretult maitsvad ning tervislikud. Täna tutvustamegi Sulle grilltoodete valikut.

Nõo Fitlap toorvorstid broilerilihaga

Vürtside ja meresoolaga maitsestatud toorvorstid, mis meeldivad nii lastele kui ka täiskasvanutele. Sobivad nii grillimiseks kui ka ahjus või näiteks kuumaõhufritüüris küpsetamiseks ning valmivad kõigest 15 minutiga.

Jagame Sinuga ka ühte maitsvat retsepti - toorvorstid lõkkekartuliga

Fitlap.ee toitumiskava retsept toorvorstid lõkkekartuliga

Valmistamise aeg: 20 minutit
1 kogus: 375 kcal

Vaja läheb:
Nõo Fitlap toorvorste kanalihast 115g
Kartulit 160g
Sulatatud juust (rasva 18-19%) 20g
Kapsast 80g
Värsket kurki 50g

Valmista nii:
Koori kartul ja mässi fooliumisse. (Võid küpsetada kartulit ka koorega, kuid siis arvesta koore arvelt kaalu natuke juurde.)
Pane fooliumisse mähitud kartul tulele küpsema.
Riivi kapsas ja kurk, maitsesta meelepäraselt ja sega läbi. Võid soovi korral lisada ka tilgakese äädikat või sidrunimahla.
Grilli vorstikesed.
Kui kartul valmis, lõika sellesse sälk sisse ja pane sinna sulatatud juustu.
Serveeri grillitud toorvorstikesi kartuli ja kapsa-kurgisalatiga.
Soovi korral võid nii kartulit kui ka vorstikesi hoopis ahjus küpsetada.

Fitlap.ee toitumiskava retsept kanašašlõkk ja maasikad

Nõo Fitlap broilerifilee šašlõkk

Kirsside ja palsamiäädikaga maitsestatud šašlõkk. Palsamiäädikas on väga aromaatne ning annab lihale põneva maitse. Jagame sinuga ka ühte maitsvat retsepti, mis sobib ideaalselt grillõhtuks.

Broilerifilee šašlõkk ja maasikad

Valmistamise aeg: 15 minutit
1 kogus: 375 kcal

Vaja läheb:
Nõo Fitlap broilerifileešašlõkki 130g
Maasikaid 320g
Hapukoort (rasva 20%) 40g
Tomatit 100g
Värsket kurki 80g

Valmista nii:
Tükelda tomat ja kurk kaussi.
Sega juurde hapukoor, maitsesta meelepäraselt.
Grilli kanafileešašlõkk.
Serveeri šašlõkki tomati-kurgi salatiga.
Magustoiduks söö maasikaid.

UUS! Nõo Fitlap seasisefilee marinaadis

Fitlap.ee toitumiskava retsept grillitud sea sisefilee kartulisalatiga

Sea sisefileele annavad maitset sojakaste, mesi, maitsetaimed ja vürtsid. Kindlasti selle suve grilltoodete hitt. Jagame Sinuga retsepti, mille abil saad valmistada mõnusalt suvise kõhutäie - mahlane grillitud sea sisefilee lihtsa kartulisalatiga.

Grillitud sea sisefilee kartulisalatiga
Valmistamise aeg: 40 minutit
1 kogus 375 kcal

Vaja läheb:
Kartulit 170g
Nõo Fitlap sea sisefileed marinaadis 110g
Hapukoort (rasva 20%) 50g
Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/100g kohta) 90g
Punane sibul (valikuline) 15g
Maitseks: murulauk, sool, pipar

Valmista nii:
Keeda kartul koorega, jahuta ja koori.
Koori sibul (võid selle ka ära jätta).
Tükelda kaussi kartul, marineeritud kurk ja sibul.
Maitsesta soola ja pipraga ning lisa hapukoor. 
Sega korralikult läbi. Soovi korral raputa peale murulauku.
Grilli sea sisefilee (soovi korral võid selle hoopis ahjus küpsetada).
Serveeri liha kartulisalatiga.

Nõo Fitlap grillstegid broilerilihast

Kiirelt valmivad grillsteigid broilerilihast, kus maitset loob tomati-paprika marinaad. Jagame Sinuga retsepti, mille abil saad kõigest 15 minutiga valmistada endale mitmekesise ja tervisliku toidukorra.

Fitlap.ee toitumiskava retsept broilerifileest grillsteigid puuviljasalatiga

Broilerifileest grillsteigid puuviljasalati
Valmistamise aeg: 15 minutit
1 kogus: 375 kcal

Vaja läheb:
Nõo Fitlap grillsteike broilerifileest 150g
Banaani 70g
Kookoshelbeid 10g
Pirni 90g
Maasikaid 100g

Valmista nii:
Tükelda kaussi banaan, pirn ja maasikad. Raputa peale kookoshelbeid.
Grilli kanasteigid. Soovi korral võid neid ka ahjus küpsetada.
Serveeri grillsteike puuviljasalatiga.

Nõo kodune šašlõkk sealihast

Suvise grillõhtu parim kaaslane - mõnusalt mahlane šašlõkk sealihast. Täisväärtusliku toidukorra saad kui kombineerid šašlõki näiteks puuviljadega. Selleks, et ise ei peaks jalgratast leiutama jagame Sinuga ka ühte maitsvat retsepti.

Šašlõkk puuviljasalatiga
Valmistamise aeg: 35 minutit
1 kogus: 375 kcal

Vaja läheb:
Nõo kodust šašlõkki sealihast 150g
Külmutatud juurviljasegu (kuni 40 kcal/100g kohta) 135g
Pirni 100g
Õuna 100g
Tomatipüreed (Pomito) 10g

Valmista nii:
Grilli liha ja kuumuta juurviljad.
Serveeri liha juurviljasegu ja tükeldatud puuviljadega.

Šašlõkk puuviljasalatiga

Nõo kodune šašlõkk broilerilihast

See on minu isiklik lemmik grilltoodete valikust! Äädika marinaadis broileriliha, milles loovad maitset vürtsid ja maitsetaimed. Seda peab lihtsalt proovima, sest selle maitse on kirjeldamatult hea!

Kombineerides ka broilerišašlõki puuviljasalatiga saad täisväärtusliku toidukorra. Nagu ikka, siis jagame ka Sinuga ühte retsepti.

Kanašašlõkk
Valmistamise aeg: 35 minutit
1 kogus: 375 kcal

Vaja läheb:
Nõo kodust broilerilihast šašlõkki 115g
Mandariini (kooreta) 150g
Apelsini (kooreta) 115g
Päevalilleseemneid 5g
Hiina kapsast 100g
Maitseks: sool, pipar

Valmista nii:
Valmista grillil või ahjus Nõo kanašašlõkk.
Tükelda hiina kapsas ja kooritud apelsin ning sega kokku salatiks. Maitsesta soola ja pipraga.
Raputa peale päevalilleseemneid. Võid neid eelnevalt kuival pannil röstida.
Magustoiduks söö mandariini.

Fitlap.ee toitumiskava retsept kanašašlõkk

Anna mulle kommentaaridesse märku, kas sina oled juba midagi Nõo Fitlap grilltoodete valikust proovinud? Milline on Sinu kindel lemmik?

PS! Nõo Lihavürst e-poest saad tellida mugavalt endale kõik grilltooted otse koju! Vajuta siia, et suunduda Nõo e-poodi!

*soovitame iga toidukorra juurde lisada ka vabavara köögivilju. Vabavara
köögiviljad on kõik köögiviljad kaloraažiga on alla 20kcal 100g kohta.
Soovituslik on süüa vabavara köögivilju vähemalt 400g päevas. Vabavara köögiviljad on: baklažaan, frillise salat, hakitud spinat (Härmavili), hapukapsas (ilma suhkru ja õlita), hapukurk, hapuoblikas, hiina kapsas, idud, jääsalat, kapsas, kirsstomat, kõrvits, kukeseen, küüslauguküüs, lehtpeet, lehtsalat, lehtseller, lillkapsas, nuikapsas, paprika, porrulauk, punane kapsas, punane sibul, rabarber, redis, roheline sibul, rooma salat, rukola, šampinjon/Portobello, sibul, sidrun või laim, spinat, suvikõrvits, tomat, värske kurk, varsseller.